^Back to Top
facebook

Állatokért.hu

Segítség Nekik, Tőlünk

Állatokért.hu - Segítség Nekik, Tőlünk Az oldal célja a talált állatok orvosi ellátásának és biztonságos elhelyezésének segítése. Egy gyűjtemény az állatvédő szervezetekről, orvosokról, segítőkről.

Elveszett Állatok Alapítvány

Értékelés:
(0 szavazat)

 

Védelmezzük, gyógyítjuk és - lehetőség szerint - gazdához juttatjuk a növekvő létszámú elárvult, sérült, beteg, segítségre szoruló, hátrányos helyzetű, elesett, kidobott, gazdátlan állatokat. Napi 2-3 elhagyott, beteg állatot kezelünk saját költségünkre, hetente átlagosan 5-6 hontalan állatnak találunk gazdát!

Ezen állapot felszámolása és a minél hatékonyabb munka érdekében állatvédelmi és állatmentő aktivista hálózatot építettünk ki. Jelenleg 15-20 aktivista dolgozik saját szabad idejét és anyagi forrásait sem kímélve, minél több állat megmentése érdekében.

A jövő generációjának állatvédelemben betöltött szerepét felismerve, az iskolai tananyaghoz kapcsolódó rendszeres oktatást végzünk a helyes állattartásról, és az állat- és környezetvédelem alapjairól. Két év alatt közel 6.000 kisdiákot ismertettünk meg állatvédelmi oktató anyagunkkal! Ezáltal javítva a társ- és hobbiállatok életkörülményeit, hozzájárulva az ember és az állat kapcsolati kultúrájának alakításához és a természeti- társadalmi környezet védelméhez!

Eelérhető honlapunkon az ONLINE ÁLLATKERESŐ alkalmazás. Ha megszökött kedvence vagy talált egy gazdátlan állatot, vigye fel az adatbázisba, hogy segíthessünk rajta.

További információk

 • Cím: 1039 Budapest, Hatvany Lajos u. 8.
 • Telefon: 06-70-330-0986
 • Telefon 2: 06-1-240-9780
 • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Támogatási lehetőség:
  Elveszett Állatok Alapítvány
  Adószám: 18113633-1-41
  Bankszámlaszám: 16200168-00260620
 • Régió: Pest megye
Tovább a kategóriában: Élethang Alapítvány »