^Back to Top
facebook

Állatokért.hu

Segítség Nekik, Tőlünk

Állatokért.hu - Segítség Nekik, Tőlünk Az oldal célja a talált állatok orvosi ellátásának és biztonságos elhelyezésének segítése. Egy gyűjtemény az állatvédő szervezetekről, orvosokról, segítőkről.

Élethang Alapítvány

Értékelés:
(0 szavazat)

 

Gyálon és környékén működő állatmentő csapatunkat 2011 augusztusában hozta létre egy maroknyi lelkes helyi állatvédő "Gyáli gazdikeresők” néven. Csapatunk önerőből, saját szabadidejéből és szinte anyagi támogatás nélkül segítette a környékbeli elhagyott állatokat. 

A "Gyáli gazdikeresőket” 2012 decemberében sikerült hivatalos formába öntenünk, így tevékenységünket ÉLETHANG Természetvédő és Állatmentő Alapítvány néven folytatjuk tovább.

Alapítványunk célja a gyáli és Gyál környéki állatok életminőségének javítása, a nem kívánt szaporulatok visszaszorítása, a gyepmesteri telepen élő kutyák mentése, a gondozásunkba került állatok megfelelő elhelyezése, orvosi ellátása és gazdihoz juttatása. 

Nem célunk az állatok felelőtlen halmozása, a „mennyiségi típusú” állatmentés. Menhelyünk nincs, a hozzánk került állatokat az alapítványi tagoknál (saját lakásainkban), ismerőseinknél, ideiglenes befogadóknál és panziókban helyezzük el. 
Anyagi és egyéb lehetőségeink korlátozottak. Felelősen csak akkor tudunk a magunkhoz venni kutyát vagy cicát, ha felszabadul egy vagy több helyünk és az adott állat számára tudjuk biztosítani az elegendő élelmet és a megfelelő orvosi ellátást. A gondozásunkban lévő kutyák és cicák létszámát minden esetben az alapítvány anyagi kereteihez fogjuk a jövőben is igazítani. 

Alapítványunk minden bevételét a rászoruló állatok élelmezési, elhelyezési és állatorvosi költségeire fordítjuk, tagjaink nem kapnak fizetést, vagy bármiféle anyagi juttatást munkájukért.

Bízunk benne, hogy számíthatunk Rátok támogatóként, ideiglenes befogadóként. Rendszeres támogatásotokkal, akár havi 500 forint hozzájárulással életeket menthettek. Ez az összeg nem terheli a családi kasszát, de rendszeressége és több ember összefogása által havi biztos bevételt jelent az alapítványunk számára, amelynek segítségével több állat megmentésére nyílik lehetőségünk.

További információk

 • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Támogatási lehetőség:
  ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány
  Bankszámlaszám:
  OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
  SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
  IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000
 • Régió: Pest megye - Gyál