^Back to Top
facebook

Állatokért.hu

Segítség Nekik, Tőlünk

Állatokért.hu - Segítség Nekik, Tőlünk Az oldal célja a talált állatok orvosi ellátásának és biztonságos elhelyezésének segítése. Egy gyűjtemény az állatvédő szervezetekről, orvosokról, segítőkről.

Kutyamentő Angyalok Egyesület

Értékelés:
(0 szavazat)

Egyesületünk küldetésének érzi az állatok tiszteletének népszerűsítését, hogy az állatokat ne csak haszontárgyként tartsák számon, hanem érezni, örülni képes élőlényként bánjanak velük.
Ezen kívül, harcolunk a rossz bánásmódok ellen, különös tekintettel az állatkínzásokra.Megteszünk mindent, hogy a tudomásunkra jutott esetek ne maradjanak büntetlenül! Ha  egyetért az egyesületünk célkitűzéseivel, támogatására, bármilyen módon számítunk.

    -Szeretnénk az emberek szemét felnyitni,hogy miért fontos az ivartalanítás! Ehhez minden segítséget és támogatást igyekszünk biztosítani számukra!

  -A megfelelő állattartási kultúra elérése hazánkban!

  -A gyepmesteri telepeken a menhelyi rendszer bevezetését szorgalmazzuk! A gyepmesteri telepeken véget kell vetni a kegyetlen és sokszor jogtalan gyilkolásoknak!Emiatt is nagyon sürgetőnek tartjuk az intézkedések bevezetését! 

  -Az állatkínzóknak megítélt letöltendő börtönbüntetését helyeseljük és támogatjuk! 

  -Fontosnak tartjuk már a kis korban lévő gyermekek nevelését/oktatását az állatvédelemről,a megfelelő bánásmódról és az állatok helyes tartásáról! 

 Rólunk röviden:

Egy maroknyi csapat a fejébe vette,hogy nem fogja elfordítani a fejét,ha állatkínzást vagy nem megfelelő bánásmódot avagy rosszul tartott állatokat lát környezetében,vagy bárhol az országban.Állatvédőrök és kutya tréner is van köztünk,akiknek a segítsége nélkülözhetetlen egy egy mentés vagy rehabilitáció során.

Egyesületünk nonprofit szervezet,semmilyen támogatást nem kap,kizárólag magánszemélyek adományaiból és a tagdíjból látjuk el a megmentett állatainkat./ tartási díj,állatorvosi számlák,kezelések,ivartalanítás,etetés stb./     Eddig csupán kutyusokat,de már egy éve cicákat is mentünk.Minden tagunk család és munka mellett,önkéntesen végzi a feladatokat,ezért nem vagyunk mindig elérhetőek.Ha valamiért nem vesszük fel a telefont,vagy nem válaszolunk azonnal egy megkeresésre,türelmeteket kérjük. Amennyiben sms-t is írtok,azzal elősegítitek a menetét és amint tudunk vissza hívunk!

BEJELENTÉSEKET KIZÁRÓLAG FÉNYKÉPPEL,PONTOS CÍMMEL ÉS ELÉRHETŐSÉGGEL ÁLL  MÓDUNKBAN FOGADNI.

További információk

 • Telefon: +36705248727
 • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Támogatási lehetőség:
  Ha még nem rendelkezett 1%-áról:
  Kutyamentő Angyalok Egyesület
  Adószám : 18290213-1-41
  Számla számunk: 16200106-00242435-00000000 MagNet Bank
  IBAN: HU-94-1620-0106-0024-2435-0000-0000
  SWIFT KÓD:HBWEHUHB
 • Régió: Budapest, Pest megye