^Back to Top
facebook

Állatokért.hu

Segítség Nekik, Tőlünk

Állatokért.hu - Segítség Nekik, Tőlünk Az oldal célja a talált állatok orvosi ellátásának és biztonságos elhelyezésének segítése. Egy gyűjtemény az állatvédő szervezetekről, orvosokról, segítőkről.

Canispro Hungary Alapítvány

Értékelés:
(0 szavazat)

Esélyt az esélytelennek! Alapítványunk létrehozásának legfőbb célja,hogy olyan bajba jutott, segítségre,szoruló állatoknak segítsünk akik a legnagyobb bajban vannak; hosszas rehabilitációra szorulnak, testi akár mentális vagy lelki rehabilitációra van szükségük. Ezek az állatok a legkiszolgáltatottabbak, nekik van a legnagyobb szükségük a segítségre. Egy zsúfolt menhelyen, egy kennelben ezek a bántalmazott állatok nem tudnak felépülni. Családi környezetbe illesztjük be a mentett állatokat, kutya iskolás foglalkozást biztosítunk nekik, napi foglalkozásokat iktatunk be a minden napjaikba; speciálisan az adott mentett kutya igényeihez igazítva ezeket.Balesetes, beteg, bántalmazásból adódó testi sérült állatokat egy magas színvonalú állatorvosi rendelőben látjuk el, profi állatorvos csapat segíti a munkánkat; sokszor erőn felül is operálnak, életeket mentenek.Egy-egy állat van,hogy fél évet-évet vagy akár több évet is a gondozásunkban él. A múltat kitörölni nem tudjuk de a jövőt szebbé tehetjük! Rehabilitáció után egy végleges gazdához közvetítjük az állatokat, új otthont keresünk számukra.
Tesszük mindezt úgy, hogy az állatok ivartalanítva,oltva,chipezve, parazita mentesítve vannak, teljes körű állatorvosi átvizsgáláson átestek. Örökbefogadás feltételei többek között az,hogy 100%-osan leellenőrizhető és a jövőben is ellenőrizhető legyen a jelölt, mindig az adott örökbe fogadásra váró állat jelleme határozza meg azt,hogy hova és milyen családba illeszthető be; ennek megfelelően keresünk nekik új otthont. Mindent elkövetve ezzel, hogy az állatnak soha többé ne kelljen megtapasztalnia semmi rosszat. Az örökbefogadásról szerződést állítunk ki, amelyben olyan pontok vannak lefektetve ami az állatot védi. 
Célunk megvalósítása érdekében egyéb tevékenységek végzése is fontos feladatként szerepel:
- felhívni a lakosság figyelmét a felelős állattartás mivoltára, az ivartalanítás fontosságára illetve az állatvédelmi törvény tartalmára
- bemutató, ismeretterjesztő foglalkozások, oktatások lebonyolítása iskolás korú gyermekek számára
-hatékonyan fellépni az állatkínzókkal szemben
- szorosan együttműködni, illetve jó kapcsolatot ápolni, kialakítani hasonló tevékenységű, szemléletű hazai szervezetekkel, hiszen nézetünk szerint csakis szoros, együttes munkával tud az állatvédelmi civil szféra megfelelő eredményeket elérni e terület kaotikus világában. 
;Az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége."

További információk

 • Telefon: 06 20 404 1838
 • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Támogatási lehetőség:
  Adószám: 18143331-1-13
  Számlaszám: 11742094-20181208
  Bank Konto:
  IBAN: HU98117420942018120800000000
  SWIFT: OTPV-HU-HB

 • Régió: Országosan